Haideți la sport cu Asociația Bunul Samaritean!

Data

26 februarie 2020

Cu siguranță ați auzit despre cât de importantă este practicarea unui sport în dezvoltarea fiecărui individ și cât de mult ne ajută să avem o viață activă și sănătoasă.
De aceea, cu ajutorul voluntar al domnului doctor Urieșu, la sediul Asociației Bunul Samaritean se vor ține sesiuni în care se vor practica diferite sporturi: fotbal, tenis de masa, atletism, volei etc.
Activitatea se adresează atât copiilor de la Centru, cât și tuturor copiilor din comunitate doritori de mișcare și, de ce nu?!, doritorilor de performanțe sportive. Intenționăm să începem activitatea cu o echipă, cu care să ne întâlnim de două ori pe săptămână, la ora 17:00, începând cu data de 1 martie 2020.
Vă așteptăm să vă înscrieți la nr. de telefon 0768821843 sau direct, la sediul Asociației, din comuna Nicorești.

În continuare vă recomandăm să citiți despre câteva dintre BENEFICIILE SPORTULUI ASUPRA MINȚII, CORPULUI ȘI SUFLETULUI, în articolul din link-ul de mai jos.

Toate acestea sunt la îndemâna voastră, trebuie doar să vă doriți!

Sursa foto: adevarul.ro