Craciun fericit din partea familiei Asociației Bunul Samaritean din Nicorești

Data

25 decembrie 2019

Dragii Moșului,
Este seara din an când vin să vă vizitez pe toți!
Însă, anul acesta, cu ajutorul celor de la Asociația Bunul Samaritean, cadourile mele care au venit cu multă generozitate de foaaaarte departe, tocmai de la spiridușii mei din Irlanda au ajuns mai devreme în mâinile celor cuminți, celor care au nevoie și ale celor care s-au bucurat cu sufletul că le-au primit.
Am împărțit aproape 8000 de cadouri copiilor mari și mici, fetelor și băieților, mame și tați și vârstnicilor deopotrivă.
216 au mers la gradinița din Poiana și Vișina, la școala din Buciumeni 388, la școala din Nicorești 200, la grădinița din Dobrinești 21, la gradinița și școala din Coasta Lupii 48, la Ionășești 40 de cadouri, 10 la Cosmesti, la Tecuci la Școala și grădinița nr.2 Gheorge Petrașcu au ajuns au ajuns 175, tot la Tecuci, la Școala Specială Constantin Păunescu au primit cadouri 10 copii, 545 pachete au plecat să aducă bucurie într-un sat din Piatra Neamț. Alte 420 au ajuns la Arad. 320 la Buzău. Multe au fost împărțite în comunitate când ne-am întâlnit întâmplător.
Să nu-i uit nici pe copiii de la Centrul de zi al Asociației și familiile lor frumoase și nici pe cei 14 adulți cu dizabilități grave, aflați în grija lor permanentă.
Pe lângă acestea, fost oferite aproximativ 50 de coșuri cu alimente, primele fiind împărțite celor 8 asistenți personali ai persoanelor cu dizabilități din Nicorești, aflați într-o situație dificilă acum, în prag de sărbători.
Astăzi mi-am încheiat aventura alături de spiridușii mei de la Asociație și am plecat înspre voi, să vă umplu inimile de bucurie!
Crăciun fericit tuturor!
Cu drag,
Moș Crăciun și Spiridușii Moșului

Mulțumim tuturor donatorilor din afară, din țară și din comunitatea pentru generozitate și bunătatea sufletului.
“Nimeni nu a ajuns vreodată sărac fiindcă a dăruit.”, spunea Anne Frank. Asa este! Sunteți cei mai bogați oameni de pe planetă! Aveți toate gândurile de bine și zâmbetele fericite ale beneficiarilor noștri drept bogăție.
Vă dorim un Crăciun fericit, alături de oamenii dragi vouă și un călduros La mulți ani!