Cea mai mare mulțumire sufletească!

Data

26 ianuarie 2020

Astăzi avem inima plină de bucurie! Bucuria ce o simt numai acei oameni care, deși întâmpină în cale obstacole, le depășesc și merg mai departe cu capul sus, coloana dreaptă și inima tresărind de bucuria lucrului bine făcut.
Inițial, poate că și din puțin egoism, nu am dorit să împărtășim aceste frumoase trăiri ale noastre. Însă, suntem prea mândri de copiii noștri ca să le mai ținem ascunse, numai pentru noi…
Liliana, Mirela și Ionuț sunt 3 frați care au frecventat ani la rândul Centrul de zi al Asociației noastre. Ei au beneficiat necondiționat de toate serviciile puse la dispoziție tuturor beneficiarilor noștri. Timpul a crescut și oportunități minunate li s-au deschis înainte, iar acum, la ani distanță, iată că nu ne-au uitat…
În vara anului trecut, am primit această frumoasă scrisoare de la Mirela. La sfârșitul anului trecut am descoperit-o cu mândrie, într-un zbor de rutină pe Liliana, stewardesă Ryanair.
Suntem extrem de împliniți când tragem linie și observăm că acțiunile noastre și întreagă strădanie nu au rămas fără ecou, iar feedback-ul primit ne depășește așteptările.
Vă mulțumim copii că ne-ați ales pe noi să vă arătăm calea, vă mulțumim că nu ați renunțat, că sunteți niște luptători și că ne păstrați în inimile și în amintirea voastră!
ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM DESTINE!