Toate articolele

Ninge ca-n povești la Asociația Bunul Samaritean

Bucuria fulgilor mari și pufoși de zăpadă! Cât de mult i-am așteptat! De cum i-am văzut pe geam ne-am și înfofolit bine și am coborât în grădina senzorială să le urmărim mai bine dansul!

Ninge ca-n povești la Asociația Bunul Samaritean

Craciun fericit din partea familiei Asociației Bunul Samaritean din Nicorești

Dragii Moșului,
Este seara din an când vin să vă vizitez pe toți!
Însă, anul acesta, cu ajutorul celor de la Asociația Bunul Samaritean, cadourile mele care au venit cu multă generozitate de foaaaarte departe, tocmai de la spiridușii mei din Irlanda au ajuns mai devreme în mâinile celor cuminți, celor care au nevoie și ale celor care s-au bucurat cu sufletul că le-au primit.
Am împărțit aproape 8000 de cadouri copiilor mari și mici, fetelor și băieților, mame și tați și vârstnicilor deopotrivă.
216 au mers la gradinița din Poiana și Vișina, la școala din Buciumeni 388, la școala din Nicorești 200, la grădinița din Dobrinești 21, la gradinița și școala din Coasta Lupii 48, la Ionășești 40 de cadouri, 10 la Cosmesti, la Tecuci la Școala și grădinița nr.2 Gheorge Petrașcu au ajuns au ajuns 175, tot la Tecuci, la Școala Specială Constantin Păunescu au primit cadouri 10 copii, 545 pachete au plecat să aducă bucurie într-un sat din Piatra Neamț. Alte 420 au ajuns la Arad. 320 la Buzău. Multe au fost împărțite în comunitate când ne-am întâlnit întâmplător.
Să nu-i uit nici pe copiii de la Centrul de zi al Asociației și familiile lor frumoase și nici pe cei 14 adulți cu dizabilități grave, aflați în grija lor permanentă.
Pe lângă acestea, fost oferite aproximativ 50 de coșuri cu alimente, primele fiind împărțite celor 8 asistenți personali ai persoanelor cu dizabilități din Nicorești, aflați într-o situație dificilă acum, în prag de sărbători.
Astăzi mi-am încheiat aventura alături de spiridușii mei de la Asociație și am plecat înspre voi, să vă umplu inimile de bucurie!
Crăciun fericit tuturor!
Cu drag,
Moș Crăciun și Spiridușii Moșului

Mulțumim tuturor donatorilor din afară, din țară și din comunitatea pentru generozitate și bunătatea sufletului.
“Nimeni nu a ajuns vreodată sărac fiindcă a dăruit.”, spunea Anne Frank. Asa este! Sunteți cei mai bogați oameni de pe planetă! Aveți toate gândurile de bine și zâmbetele fericite ale beneficiarilor noștri drept bogăție.
Vă dorim un Crăciun fericit, alături de oamenii dragi vouă și un călduros La mulți ani!

 

Craciun fericit din partea familiei Asociației Bunul Samaritean din Nicorești
Noi activități cu Minh și copii de la Centrul de zi al Asociației Bunul Samaritean

Noi activități cu Minh și copii de la Centrul de zi al Asociației Bunul Samaritean

Voluntarul nostru Minh este o mină de aur! El a adus și astăzi bucurie pe fețele copiilor noștri prin jocuri interactive de competivitate inedite.
Copiilor li s-a adresat ca un adevărat prieten, explicându-le pe înțelesul lor că fericirea LOR e cea mai importantă, indiferent dacă în viață câștigăm sau pierdem.
Cel mai intens moment a fost acela când i-a pus pe gânduri pe micuții noștri cerându-le să ilustreze pe hârtie situații care le aduc fericirea în suflet și pe chip. Bineînțeles că în cele mai multe desene a fost prezentă familia dar și nelipsitul Moș Crăciun cu ale sale daruri.

Încă o dată, mulțumim Minh!

Moș Crăciun cel bun la copii de la Asociația Bunul Samaritean

DAAAAA!!!…
A venit Moș Crăciun! Mai devreme decât la alți copii, e adevărat, dar nouă ne-a mărturisit că pentru copiii de la Centrul de zi al Asociației noastre s-a străduit să vină mai repede puțin. Și cum are un set nou de roți, care au mers mai repede decât ar fi alunecat tălpile clasicei sănii, nici nu am observat când a ajuns…Eram în toiul serbării când ne-am trezit că nu putea să pătrundă pe hornul șemineului… nu că e mai durduliu de felul lui, ci datorită cadourilor multe pe care le-a adus pentru toată lumea – copii, părinți, frați și surori, bunici…
Ne bucură foarte mult că a venit mai repede deoarece înțelegem că micuții noștri au fost extrem de cuminți și de silitori, așa cum îi place Moșului să fie toți copiii.

Mulțumim tuturor donatorilor și sponsorilor pentru generozitatea cu care ne-au sprijinit inițiativa, anul acesta. Zâmbetele și voia bună de pe chipurile tuturor vi se datorează!
Mulțumim și Crăciuneilor care au fost Moșului ajutor de nădejde la umplerea sacului cu cadouri și la distribuirea lor!

Magia există! Crăciunul este în fiecare dintre noi!

Aventura continuă…

Moș Crăciun cel bun la copii de la Asociația Bunul Samaritean
Ajutați-ne să le îndeplinim dorințele! Campania Și TU poți fi Spiridușul Moșului

Ajutați-ne să le îndeplinim dorințele! Campania Și TU poți fi Spiridușul Moșului

Mai sunt 8 zile, 15 ore, 20 minute și 26 secunde până la Crăciunul din 2019.
Și noi deschidem scrisoarea aceasta…

Nu putem face chiar minuni, însă vă suntem infinit recunoscători pentru că, alături de dumneavoastră, putem să le împlinim măcar o parte din dorințele micuților noștri.

VĂ MULȚUMIM!!!

 

Mai multe detalii despre campania noastră, aici: https://www.facebook.com/events/430395744343309/

Mens sana in corpore sano!

Și pentru că nu ne mai putem plimba atât de mult pe cât am vrea pe afară, iată că ne-am amenajat propria sala de sport. Facem un picuț de cardio, facem și niște gimnastică, facem și puțin stretching…
Ne menținem în formă, pentru că „Mens sana in corpore sano”, avem dreptate?

 

Mens sana in corpore sano!